Trustpilot
Det gl. Hønsehus elsker cookies❤️ Så kan vi nemlig sikre dig den bedst mulige
brugeroplevelse på webshoppen🥰 
Læs evt. mere her: Cookie og privatlivspolitik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mange gode fordele

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser
Ved bestilling af produkter anses køberen for at have læst og accepteret disse betingelser for handel på Det gl. Hønsehus.dk. Ved bestilling af produkter anses køberen for at have bekræftet at være myndig.

Priser
Alle priser, der er angivet for produkter på Det gl. Hønsehus.dk, er inklusiv moms og danske skatter og afgifter. Alle priser er angivet i danske kroner. Alle specifikationer er vejledende. Billedmateriale og farvenuancer kan afvige. Vi tager forbehold for tastefejl.

Garanti, reklamation, returnering og fortrydelsesret.
Varer, der er skadet.
Hvis du, mod forventning, modtager varer, der er behæftet med fejl, bytter vi dem uden fragtomkostninger for dig. Hvis varen stadig er på lager. Du skal dog selv sørge for at returnere den defekte vare til os.

Forsendelsen.
Hvis der, mod forventning, skulle være opstået skade under forsendelsen på de varer, du modtager, skal du først kontakte Post Danmark med din pakke.
Derefter skal du kontakte os på salg@detglhønsehus.dk for evt. videre aftale omkring varen.

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret efter forbrugeraftaleloven.
Betingelserne for at fortryde et køb er:
Varen returneres til os senest 14 dage efter du har modtaget den. Husk at meddele os, at pakken kommer retur.
Varen tilbagesendes i samme stand, som ved modtagelsen. Fortrydelsesretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Varen returneres i intakt originalemballage (ved originalemballage forstås æske eller anden emballage, specielt beregnet til varen).
Du skal medsende faktura eller kopi. Fragt ved returnering skal ske for egen regning.
Tilbagebetaling vil ske senest 7 dage efter modtagelse af returvaren.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
I forbindelse med reklamationssager afholder Det gl. hønsehus returneringsomkostninger i rimeligt omfang.
Der ydes 2 års garanti mod fabrikationsfejl på alle produkter, dette gælder dog ikke varer i kategorien Second-hand.

Bytning af varer
Hvis du ønsker at bytte en vare til en anden vare, returnerer du først den vare du ønsker at bytte, vedlagt ordrenummer.
Herefter går du ind i webshoppen og bestiller den vare, du ønsker i stedet for. Så snart vi modtager den returnerede vare, refunderer vi beløbet og sender dig den nye vare. Skriv gerne i bemærkningsfeltet at du har returneret en vare og ønsker denne i stedet.
Du afholder selv omkostningerne til returnering og fremsendelse af nye varer

Julegaver
Vi bytter alle julegaver frem til d. 14 januar, bare skriv i notat felt at det er en julegave, så lægger vi en bytte vejledning med.

Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse salg@detglhoensehus.dk.


 
Persondata
Når du handler hos os, har vi brug for følgende oplysninger:
-Navn
-Adresse
-Telefonnummer
-E-mail adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Det gl. Hønsehus og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til Det gl. Hønsehus videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.



Personoplysninger
Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.
Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om "Cookies" ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: salg@detglhoensehus.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Det gl Hønsehus
Stationsgade 22B, st
6400 Sønderborg
Telefon: 81716268
Email: salg@detglhoensehus.dk